Jag vet..

Jag ska börja detta inlägg med att ursäkta över att jag är så otroligt kass på att uppdatera. Ett tag var jag riktigt duktig. Men nu är jag inne i en formsvacka! Har inget internet i ljungby i min lägenhet! Än iaf. Har fått abonnemanget men väntar på mojängen!

I morgon är de dagen D. Gesällprovet äger rum i Halmstad. PUH håll tummarna för detta känns inge vidare..

Nu ska ja skiva klart rapporten.

En dag kvar i skolan..

Hur sjukt låter inte det?? Kan inte fatta va tiden gått fort. Man hänger inte riktigt med själv. Det känns som att jag suttit i en bubbla det senaste halvåret och sett mig själv från håll! Och nu kommer det som en chock att ta studenten, det känns väldigt overklig och med en stor toutch av vemod. Men samtdigt skönt.

Kort beskrivet : Man får en fet spark i röven rätt in i det skrämmande vuxenlivet.. Brr HJÄLP.

I morgon är sista "riktiga" skoldagen ever. På morgonen kommer make up store och har kurs för oss. Sen på eftermiddagen är de fika med vår Fredrik! Vilken härlig dag som väntar..

Sen väntar tre veckors praktik.. Sen den 5:e juni tar vi studenten!!! Gud va ja ska springa!!!!!

Näe nu går jag...

Gesällträning i skolan

Idag hade vi ingen skola alls,. eller om vi säger såhär; det var valfritt om man ville sitta i skolan och arbeta. Självklart stannade jag hemma.. Roade mig med att köra ut till Våxtorp och klöpa svindyr specialmat till min kräsna hund. Men huvudsaken är att han blir bra...

I eftermiddags åkte jag ut till Halmstad med Daniel och Jossan:) Vi hade vår sista träning där inför gesället som inträffar redan om två veckor... Puh, har man panik eller vad?
Skönt att de kändes bra idag när ja tränade iaf.. Jossans läggning blev finfin och likaså Daniels fönvågor. Dom blev så tjusiga så. Om dom själva bara höll med nån gång;)

Är otroligt tacksam för mina modeller. Dom är helt kanon. Ni är guld värda, ni ska veta det...

Lättnad.

Har varit och hämtat hem Hugo. Han har redan börjat matvägra igen - kul. Men det är skönt att ha honom hemma igen. Dock är han jätteförvirrad. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att han sovit borta i 3 nätter.

Denna eftermiddagen ska ängnas åt att öva på gesället. Idag är det min permanentmodell Martina som jag ska testa rulla håret på. Hoppas det är lätt.
Åter på tur står Jossan som jag ska göra min läggning på nu på måndag:) Ska bli så skönt när gesället är över. Längtar gärnet!!!!!!!!!

Näe nu ska jag börja skriva på mitt religionsarbete som ska va inlämnat senast idag! Go girl, framförhållning kallas det...


Ha en fin helg alla!!!!

Valborg

I går firade vi alla tjejjerna Liza och Elins födelsedag:) Vi var först hemma hos Elin och käkade god filégryta, med marängtårta som efterrätt! Mums. Det tackar vi för. Och till detta passerade även en hel del dricka! Pricken över i:et var Hannas dansuppvisning till Amy Diamond. Alltid lika imponerande;)

Sedan blev det utgång till Mårtensson, jag och amanda smet dit först. Kvällen, hm. natten spenderades åt att shakka some booty. Härligt. Vi var hemma runt 4:a tiden på morgonen.

Tack för en toppenkväll tjejjer. NI ÄR BÄST, just so you know it!

image17Redan innan vår utgång så var jag nerspilld av vin. Än mer blev de



I kväll har jag färgat min långhårsmodell och testat uppsättningen en sista gång:) Nu sitter den där den ska. Tack snälla Klara


RSS 2.0