Olycka

IDag åkte jag till vetrinären med mitt hjärta, Hugo. Han äter dåligt igen och spyr en massa.
Vetrinären tyckte så synd om honom, han har ju haft alla åkommor som går att ha.
Så jag och Daniel fick lämna vår lilla ögonsten för en övernattning på kliniken.
Han har varit med om mycket idag, Röntgen, blodprov, dropp, kisseprov, klämm lite här och var.
Ni skulle se hans blick när jag lämnade honom, alltså, dom ögonen skrek TA MED MIG HEM.
Har varit olycklig hela eftermiddan, vill ha min vovsing hemma<3
Känner mig hemsk, men det viktigaste är att han blir bra någon gång.


image16 Min ögonsten


Mjaoo

Lata dagar är nog något bland det bästa som finns. Idag har jag inte lyft ett finger. Fast igentligen borde ja nog det. Här ser ut som ett bombnedslag! Men det hör till flyttkaos.

Nu ska jag färga håret på mamsen :) Sen blir de lite städning. Lovar.


Ha de fint mina vänner..

laddar inför onsdag;) Då är det party:D

Flyttkaos.

I går var jag och familjen hos mormor hela dan för att fira henne födelsedag! När vi var hemma på kvällen fick vi ett jävla ryck. Vi tog släpet och körde upp till Halmstad och tömmde hela lägenheten och städade ur den. Så nu är jag helt finito med allt vad heter boende i Halmstad. Mötte tjejjen och gav nycklarna.

Igentligen skulle vi tagit halmstad idag, och därefter köra direkt till Ljungby med grejjer. Men nu slipper vi tömma hela lägenheten och behöver bara köra och göra kul saker i ljungby. Flytta in är alltid roligare än att flytta ut:)


Näe nu ska jag käka lite frulle=) Ha de prima!

Dag för dag, punktvis

I GÅR

  • Årets första grillning hos Hanna, med Amanda och Hanna
  • Zooolning inför balen.


IDAG

  • Maja har färgat mitt hår idag, TACK. Är supernöjd.
  • Tjänat pengar, klipp och färgat ett härligt gäng.
  • Packar ner alla mina saker, inför flytten

SÖNDAG

Tömmning, flyttning, städning av lägenheten i Halmstad. Flyttar härmed till Ljungby



Under helgen ska även mitt religionsarbete och historia uppgift göras. Därefter är jag så färdig jag bara kan bli!! Brr. får rysningar när jag tänker på studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image15

Trevlig dag idag..

Idag har det varit en soft dag:) Lungt, väldigt lungt i skolan.
Därefter tassade vi vidare till espresso house och fikade.
Moccacup och apelsinjuice i solen är great!
Ännu bättre blev det med gott sällskap, Maja, Amanda, Hanna och Elin. 
 
Därefter pös vi vidare till Mirage:) Köpte lite färg ..
Sen kördes Hanna hem och sen stack jag och solade..
Överraskades med att dom satt dit helt nya solarium!
Fatta gott, dom är antagligen bra mycket bättre än dom gamla:)
Fick en del färg iallafall, känns de som.

Nu sitter jag och knaprar i mig sojabönor med vitlökssmak. Jammi.

Nu ska ja koka en kopp te:) Ha de prima ballerina!

image13

BESVIKEN.

Hur besviken blir man när en modeller hoppar av när det är mindre än en månad kvar till det är dags för gesället? Ska man kalla dom för vänner? Knappast, ja skulle inte tro det! De är fan så jävla lågt, särskillt när det är någon man trodde man kunde lita på! Men ack, skenet kan bedra, uppenbarligen!!!



No more Mr. Nice guy!!!


Beroende?

IDag har jag kommit på vad mitt absolut största beroende är. COCA COLA! Jag blev skräckslagen när jag funderade ut hur otroligt många liter jag dricker varje vecka. Hade de funnits obegränsat med cola så hade jag nog druckit än. Non stop! 24/7!
Så jag ser min chans att gå ner dom där kilona, simringen runt magen. Ingen mer cola för min del. Enbart pysvatten! Håll tummarna, ni vet hur svag ja är för cola! Och gotte med för den delen.... mhm

Idag efter ja klippte Maggan och Emma så körde ja direkt till Maxi för att handla lite mat till denna veckan. OCH för att köpa toapapper. Det fanns inte ett uns papper i lägenheten! Och vad tror ni jag kommer hem med? Jo om inte allt annat än toalettpapper! Fick köra till livset här en bit bort och köpa mitt livs dyraste papper ever! haha. Illa så senil jag är. Vart ska detta sluta


Och inte tala om detta projektarbete. Det tar kol på mig. Tack maja för hjälpen, tar med datorn i morgon!!! Uppskattar verkligen hjälpen. Satt och vrålskrev när ja kom hem i eftermiddags!!!


Nu ska ja titta på topmodell! TJoooo

Kris i paris!!!

Testade min balklänning idag. Och GISSA! Den sitter som ett ålaskinn. Kommer inte kunna äta på balen, så nu blir det stressbantning till balen den 1:e juni. Det är mitt enda hopp om jag ska komma i klänningen! Faaaaaaaasen säger ja bara, vaddå att jag fick smått panik. Tur att ja testa klänningen nu och inte om 3 vec kor.  Då hade de det nog varit försent att åtgärda skadan!

Nu måste det verkligen ske underverk!!!!

Har skrivit klart mitt projekt i går och idag. Känns så jävla skönt. Nu ska bara hemsidan snickras i hop... I morgon sker det.

Flyttade även min bamsesäng till ljungby idag. Jag och pappar bar den heeela vägen upp! Trodde att ja skulle dö av utmattning. Så sjukt tungt var det. Kul att man bor på tredje våningen. Jag bestämde mig för att ja ska bo i denna lägenheten tills jag dör. Enbart för att slippa asa på allt skit upp och ner. Eller så säljer jag sängen med lägenheten nästa gång de blir flytt! Nästa boende får bli på enplan och handikappvänligt!
Jaja vi får väl se hur de blir med den saken...

Ska kasta mig till sängs nu. Tjo mina kära.


Dear Diary..

Kära vänner, kom inte i chock nu. Men jag skriver ett kärt inlägg, just for ya'll!!

Mycket har hänt den senaste tiden, har hunnit med massor.
Vi har haft hairextensionskurs, och jag har svarta ifästa nu, som Amanda erbjud sig banka i bordet för att få bort!! Jag blev nervös och drog mig ur. ELIN ta med en tång nästa vecka så ska du få en stor köss!!
Tack på förhand.

I morgon bär det av mot Ljunby igen, ska dra dit min bamsesäng!:) Och montera i hop mina möbler ja köpte med tjejjerna på IKEA! Var en tripp i gbg med Elin och Alleballe! De kommer bli finfint i lägenheten.

Maja, jag tycker du är fin, fastän du är kall.. Men ryck upp dig, du är ju inte mjuk iaf;) Lots of love.



Vi hörs mina tjejjer! Ha de prima i helgen



Hej jag heter malin och jag är kass på att blogga

Nej, ni ser fel. det är INTE malin som skriver. Fastän att hon har fått hundra kommentarer om att hon är dålig på att uppdatera här. Därför tycker jag nu att alla ska bombadera lilla malin med kommentarer så kanske hon får upp suget för det här...eller också känner hon sig tvungen!

Hejdå

//A V L

RSS 2.0