Knockt up

Jag har gått in stenhårt för att bli liiite brun nu när hösten börjar ta vid. btw, I gårkväll så gick ja till stället där jag solar. Det är på baksidan av ett hus en bit från där ja bor. Tanten som har stället stod utanför och pratade med några då ja kom. Hon följde med mig in  te solariet för att hon skulle öppna ett fönster så ja inte skulle koka när ja solade(som om ja inte höll på att dö när ja märkte att fläkten inte funkade i de solariet ja valt)??. Vi stod och prata lite löst kallsnack när hon slutligen lägger sin hand på min mage och säger
-: Jaha, vad roligt med lite tillökning, Malin! de är väl härligt?
Jag svarar lite ironiskt -: Nej, nej. verkligen inte. I denna magen finns de bara godis!
Tanten:- Nähä? de menar du inte, du är ju så rund och go i ansiktet? samtidgit som hon nyper mig i båda kinderna! och ett litet klämm på mitt sidfläsk! Vad har hänt Malin, du som alltid varit så smal innan?

Därefter följer 10 minuters kallprat! Om allt och inget bara för att stryka över och glömma hela situationen!  Jag tror dock att lilla tantan var den som skämdes mest av oss två!!!

När ja kom hem kastade ja mig in i lillebrors garderob för att ta på mig träningsbrallor. Sen spang ja snabbare än jag gjort någonsin förut!!!


VAFAN, kan inte folk sluta klandra mig för min lätta övervikt? När ja kom hem så försökte ja få lite medlidande av mamma och pappa.. Jag:- Men så jävla tjock är ja väl inte? jag ser väl för fan inte ut att vara på smällen! ELLER?


Nattugglan skriver...

Borde sovit för längesen:) Ska ju upp tidigt i morgon för att bege mig till Halmstad och sedan därefter till  Påarp för att träffa alla tjejjerna! Ska bli så jääääävla kul. Har verkligen saknat dom..

Denna kvällen har spenderats i Halmstad, har roat mig med lite bowling :) För första gången i mitt 19 år långa liv så kom jag faktiskt inte sist!! Hur kunde detta få ske? Det började väldigt trögt, redan då tog ja på mig rollen som den stora förloraren och spelade minst sagt oseriöst! Men se på fan, pankakan vände totalt och jag knapade mig in på Tonys poäng! Weeeiiii


LA semester

Nu väntar min sista semestervecka! den är fylld med enbart trevliga saker:) såhär ser de ut

Måndag: Ta med mig Klara upp te lägenheten och mysa, äta och dona hela dan.
Tisdag: Åka till Halmstad och träffa Maja på förmiddagen.
Onsdag: Ev. ta en heldag med mina kära grandparents!
Torsdag: NOTHING ( hur skönt är inte det) Lika så fredagen är orörd. me like
Lördag: Luuungt
SÖNDAG: Dagen D, ska ha reunion med tjejjerna! Längtar gärnet! ååååh

Ska njuta av varje sekund nu min sista semestervecka! känns härligt.

RSS 2.0