SEMESTER

Nu väntar två efterlängtade semesterveckor! Ska bli så skönt att bara ta det lungt. Fast lungt blir de ju inte dom första dagarna. Ska upp till stockholm för att sova på hotell, strosa runder i stan och se lite viktigheter! :) hehe.
Sen blir de cooollungt!

Ska förresten upp till Halmstad antingen fredag eller lördag nu veckan som kommer:) Vill någon passa på att ses? Saknar er tjejjer!

Ha de kanon..

HALLÅ??

Varför kommer alla tyska kunder till mig? Inom loppet av två veckor har jag haft 6 tyska kunder hos mig på salongen! Visst, inget illa mot tyskar. MEN dom kan ju fan ingen svenska, ELLER engelska.. Det enda man gör mot dem är att nicka, le och säga "it this godt??" Hallå, de är ju snart lönt att gå en tyskakurs med alla dess tyskar som dräller i våra smålänska skogar!!!!!!

 Dessutom har nästan alla en tröjja med detta eller liknande tryck på!!


Tjoo=)

Denna helgen har varit helt kanon. I går var det OSHULTSFESTIVALEN, och 6 band från olika orter spelade, dom var från bland annat Markaryd, Ljungby och Helsingborg. De va kul som attans, mina favoriter va ju självklart Nicotin och Captain Fringe:) De va grymt bra ös hela kvällen, med mycket folk. Hoppas verkligen detta är en tradition som kommer hålla i sig. Detta var tredje året som oshultsfetivalen ägde rum..:)

Förresten, jag har kapat av mig håret :) Bilder kommer när ja lagt in bilderna från kameran..


HA DE KANON!!!!!


Härligt..

Idag var jag och mamma i Halmstad. Först åkte vi till Mirage och införskaffade nya saxar och andra nödvändigheter.
Därfter träffade jag Elin och Liza, my darlings!! Det blev dock bara en snabbis, men de härligt att bara få se dom.. Längtar tills jag får träffa alla tjejjerna!:) Vi får ta en kväll SNART! ja och Nils kommer upp till stan på studs! Bara säg till mig i god tid om de händer nått kul i stan. Ni får INTE glömma mig.. Lova!!

Nu ska jag fixa lite varma mackor och invänta Hanna som ja ska inviga mina saxar på...

FÖRRESTEN! jag måste bara berätta; I dag såg jag en FULgubbe snatta batterier på konsum i Markaryd.. ÄCKELGUBBE.. Jag tog förnuftet till fånga och skvallrade.. Mhm 10 pluspoäng till malin!!!

All my love to ya'll girls!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0