Torsdag:)

Idag blir det en tur ut till Halmstad med mormor och farmor. Ska irra omkring lite i stan, sen på vägen hem måste ja inom lägenheten och plocka upp mina härliga räkningar!! Räkningar är något jag hade klarat mig bra utan!

Nu är det fyra dagar tills ja får mina nycklar till den nya lägenheten i Ljungby:) Härligt. Ska se fall ja hittar lite prylar att köpa till den idag. Har lite planer på hur det ska va..  Behöver köpa duschdrapperi och ev. ett gardintyg till köket:) Ska bli så skönt när allt är klart och man ska börja jobba. Trivs jättebra på den nya salongen, i tisdags beställde vi lite kläder som vi ska ha när vi jobbar. Kul.



Som fisken i vattnet




Hoppas ert lov varit bra hittentills mina tjejjer:)

Lite av varje...

Först vill ja tacka Amanda som fixat min sida:) Tusen tack, hade aldrig klarat de själv.. du är så duktig så.


På fredag ska de skrivas på papper till lägenheten! Gott som tusan att ha det spikat..
Sen är jobbet fixat också, heltid om jag vill efter skolan slutat i juni.. Hur skönt som helst, trivs redan som fisken i vattnet. Blir nog lite jobb där nu på lovet, känns bra!

I kväll va ja hos Maggan igen, fixade hennes son David:) De va en trevlig kväll, tiden sprang i väg..

Nu ska ja sova, GOD NATT!!!


LOV SNART

Nice kväll.

Fått ett nytt kylskåp.. glömde ja nämna att det var på lån?  Yes! Står mitt i mitt lilla kök på 3kvm. Verkligen rymd i köket.
Har fått städa efter gubbarna från hfab idag.. och resten av lägenheten med för den delen. Minns inte senast de gjordes vid! Fräscht som tusan!

Lung kväll! Skönt.


Alltid roar det någon, som man brukar säga.

God kväll.


Fredag i morgon - bästa dagen på hela veckan! Äntligen träffa Daniel.


Otur.

Direkt efter skolan idag körde ja till  Maxi för att handla mat till denna veckan! När ja kommer in i lägenheten möts ja av en stank. Öppnar kylskåpet, en mindre flod rinner ut. Då är kylskåpsfan sönder. Härligt när ja kommer från affären med mat som behöver komma in i kylen! SUR! Såå. antagligen kommer hfab med en ny kyl i morgon. Men de gör inte situationen bättre för mig för ja får slänga all mat ändå.

I kväll blir de Greys Anatomy och så ska Fanni slinga mitt hår med... Gott.


Nu ska ja klippa mina panchisar! HEj då


Dagen gick

Har hunnit med mycket idag! Träffat Mormor, Danni, Fjällan och sist men inte minst jobbat på salongen! So far so good.

Malins utelista:
Besvärliga kunder





HEJDÅ!


RSS 2.0